jag vill inte att helgen ska vara slut

helgen har jag som vanligt tillbrigat i nikkaluokta. jobbat häcken av mig. i torsdag serverade jag och katti 40 minitärer! vi var i himmelriket hela kvällen:b haha. och i fredags fixade jag 120 kronor i dricks! min första dricks nånsin.

sen for jag hem till min mamma igår. länge sen jag var i rautas. de var skönt att komma hem ett tag!


 
skola imorn. jippie....

yep.

då var denna hårda dag till ända. ett under att jag gick till skolan imorse. regn,regn och åter regn.  jag var tvungen att cykla till skolan så jag drog fram min vinterjacka, satte på en mössa och letade fram nåra lovikkavantar innan jag satte mej på cykeln och trampade iväg.

nu på kvällen hade jag mina nya ungar. helt omöljiga hela bunten nästan. alla har sin egen vilja och ska göra precis som dom vill. tur att man är en erfaren tränare så man vet hur man ska handskas med dom små liven:b typ.


sånna här dagar när de bara regnar och är grått längtar jag tillbaka till sommaren. inte för att solen har lyst så mycke och de kanske inte har varit så varmt alla dagar men de har varit sommar iaf.

kreta. längtar tillbaka!


t.

andra dagen

andra dagen i skolan idag och jag har lärt mig läsa kompass! kan säkert komma väl till pass nångång.
jaa, livet fortsätter sin vanliga gång. jag är fortfarande den duktiga barnvakten som stiger upp kl. 5 för att se till att den minsta vaknar när man väcker henne, hon gick ju och fick hjärnskakning igår men idag mår hon prima!  jag lagar mat, fast med viss hjälp av max då. jaa, min mor och far borde vara stolta!

hösten är här gott folk! de är mörk om kvällarna och jag gillar de så förbannat mycket!

t.

sommaren är slut

jahaa. då var sommaren slut..skolan har satt igång nu och de är ett ganska långt tag till nästa sommarlov. men what a fuck, vi har ett helt år med skola att se fram emot!

denna dag har jag träffat mina nya ungar. undrar hur man ska få en 4-åring att göra kyllerbyttor? de återstår att se.
sen har jag tillbringat resten av kvällen framför tv. har kollat på en japansk barnfilm om hundar som ska rädda världen. rätt bra faktiskt. har suttit bänkad framför den i tre timmar så nog var den värd att se!

jag är barnvakt också. sköter mig ganska bra trotsallt. har lagat tacos åt mina systrar idag och steg upp med dom imrose kl 6 bara för att jag är en så jävla bra syster och barnvakt!


helgen som gick

jahaa, nu har vi varit på SAME-SM i jokkmokk, och fan vad kul vi hade tjejer! en värd helg.







nu är jobbet äntligen slut så nu drar jag katti och babbsan till luleå och spenderar upp alla pengar! kommer hem imorron igen. andra helgen på rad jag sover på hotell, dyyyrt som attan! men hotellfrukost är inget man går m

hej

far och mor har äntligen bestämt sig för att jag har blivit större, eller större kanske inte är rätt ord, men äldre!
jag ska få fara till Jokkmokk och same SM!
therese p, sara, tove och jag kommer ha så förbannat kul! frågan är bara om vi ska snylta in mej eller om jag ska betala för mig som vanligt folk? tror jag tar de senare förslaget och betalar för mig, annars hade jag missat frukosten på hotellet och de hade inte varit någon hit precis.

nu lämnar jag nikkaluokta för två nätter men sen är jag tillbaka till jobbet igen. och jobb har vi framför oss. 2100 personer ska fraktas ut till nikka under tre dagar och många av dem ska sääkert ha mat, godis och andra förnödenheter. the big problem är bara de att konokortsautomaterna har fått fnatt och tar bara emot några särskilda kort så vi får hoppas att de kommer betalas med penki. annars är vi döda lammungar.

nu ska jag gå och dricka kaffe och sen ta bussen in till staden!

t.


hjortrontanter

jag och ellen har varit och plockat hjortron nyss. de gick väl sådär. vi fick några iallafall, få se hur mycket min kära mor vill ge mig i belöning. vi blev less ganska snabbt och grog oss hemåt. vi upptäckte även att de går att sjunka ner i myrar, så akta er gott folk! myrar är mer förrädiska än man kan tro!

sen kan jag även rappotera att mina ägg blev stulna igår. eller dom blev slängda av mat-tanten majbritt! men min kaviar fick jag tillbaka, HALLELUJA för de.
snart ska vi till sara och hennes stuga. där ska vi barra hänga eller nått.

och min mamma har kommit hit. så jag slipper sova ensam. jag hatar att sova ensam.


t.


gud ge mig styrka!

jag är rädd! förbannat jävla rädd. jag har sett massa spökvideor på youtube och har insett att spöken finns! så nu är nästan alla lampor tända. iaf dom lamporna i de rummen jag håller till i.

isabell har varit här hos mej idag och jag har lärt henne äta ägg. helt otroligt att den kvinnan aldrig i hela sitt liv har ätit ett kokt ägg. men nu är hon med i min "älskar-kokta-ägg-med-kaviar-klubb". fast tyvärr så tog kaviaren slut så vi var tvugna att cykla upp till OK innan de stängde och köpa ny kaviar.
när vi skulle cykla så upptäckte jag att min cykel hade punka! min älskade cykel som alltid är mig trogen. men jag cyklade på den till OK iaf och skulle pumpa däcket men de gick inte så jag fick lämna den på stan:(

julia hann jag också träffa en liten stund. kanske sista gången vi syns ! hon far till USA ett år och lämnar mig och klassen ensamma. kommer bli så jävla tomt utan henne! ! jag kommer sakna henne så himla mycke! vi har haft så jättekul med varann genom åren som gått tillsammmans!

     






har väl inte så mkt mer att rapportera. jobbar som en idiot bara.



RSS 2.0