back again!

vi klarade av den stekande värmen, den gassande solen och de sena kvällarna. även om de inte blev så sent alla kvällar:b katti och jag blev kallade "partyprinssor" av hennes far eftersom vi var i säng ungefär 10 varenda kväll. men vi blev helt utslagna av värmen. och badat har jag gjort så mycket att jag med gottr samvete kan skita i att bada på hela sommaren:b 
en sak kan jag då lova, och de är att jag inte flyttar till ett land där genomsnittet på värmesidan överskrider 25 grader. helvete de var varmt.  men ingen kan säga att vi inte hade kul, för de hade vi!

efter att jag kom hem till sverige tog jag tåget till hudiksvall och var där med max ett tag. där blev jag sjuk, hemresan därifrån var inte alls kul. åksjuk och vanlig sjuka, ingen bra kombination:b

och när man kommer hem så klagar man på kylan. tragiskt. 7 grader och regn. vilken jävla sommar de ser ut att bli. jippie..


 yeahyeah, imorron blir de FESTIVAL och MOLLET!  niiiiice!

hejdå sverige

nu är det en kvart kvar tills katti och kattis far kommer och hämtar mig. har nyss gjort 4 korvmackor och lagat och ätit en omelett så jag klarar av dagen.
ändrade planer också. jag far till falun och hälsar på min moster innan jag kommer hem till kiruna igen. min morfar och lillasyster är redan där så då åker jag hem med dom senare. stackars morfar är så orolig för mig, han har ringt mig som en tok och fler samtal under dagen kommer det nog bli.

yeaah. vi kommer ha de nice där nere! !
30 grader på fredag. vaaarmt!



ha de trevligt! för de ska jag ha.
och jag kommer sakna max.


T.

snööööö...!

yepp. snön bara vräkte ner imorse när jag och min cykel tog oss till skolan, inte alls kul! de är ju 9:e juni, de ska inte snöa! fast måste erkänna att lite coolt ser de ut när träden är helt gröna och snön ligger på marken.



och imorn är sista skoladagen för mig. för nästa dag lämnar jag denna jävla håla till stad och beger mig till varmare trakter. ska bli så skönt!
imrron blir de banken och fixa med alla pengar som ska med sen ska jag inhandla bikini!
jess

T.

premiärdoppet och kreta!

de har varit varmt, varmt, varmt idag. nästan för varmt. jag klarar inte av hettan, jag får massa inre svettningar och vet inte vad jag ska ta mig till. jag har iaf sköljt ner en mjukglass och en tallrik med glass idag för att kyla ner mig:b

jag och max drog ner till POJKIJÄRVI och tog årets första dopp, trodde de skulle vara kallare men de var härligt som attan. sedan låg vi bara och solade och jag tror faktiskt att jag blev liiite brun. inbillar jag mej iaf:b



OCH JA! de gick vägen för mig, katti och kattis pappa! på onsdag börjar vår bilresa ner till Stockholm. på torsdag tidigt på morgonen går flyget till KRETA.  bara de att nyss insåg jag och katti att vi har ungefär 12 timmar på oss att ta oss från kiruna till stockholm. någon som vet hur lång tid det tar att köra bil till huvudstaden?
ääh, men jag tror iaf att vi hinner. eller jag hoppas att vi hinner.
men iaf, när vi kommer tillbaka efter en vecka kommer vi vara bruna! då kanske man vågar visa benen i sommar. just nu är dom aningen för bleka. alla skulle bländas om dom syntes nu:b


just nu är livet förjävla HÄRLIGT! yeaah


T.

utom sveriges gränser

jag och katti kom på att vi skulle dra utomlands när vi satt på kupolengrillen idag och gömde oss från solen. vi for till resebyrån och fick veta att de gick en resa på onsdag nästa vecka. så vi åkte hem till katti och pratade med hennes far som ska följa oss. men tyvärr gick de inte att vi far då.
så nu har vi suttit och kollat på resor i 3 timmar. vi har hittat några alternativ och stämmer allt och turen är  på vår sida ( vilket den iochförsig inte brukar vara ) så ligger vi på straden och steker om inte allt för länge!


image1

tung måndag

min kropp känns som en sten, knappt att jag orkar röra på mej. de var nog den där afrodansen som tog slut på mej. jag är hungrig också och allt känns förjävligt.
nu snart ska jag ta min cykel med en ny fälg på framdäcket och cykla upp till högga för att se om min klass är där. säkert kommer dom inte vara där och då måste jag pallra mig ner till skolan. hmm.
det var föresten max som var orsaken till att mitt hjul på cykeln blev helt snett, han backade på den:b fast de gör ingenting att han gjorde de för han fixade en ny fälg till mig och lyssna på de här : en sprillans ny ringklocka som funkar! COOOLT!

yeahyeah, nu ska jag fördriva tiden på tv innan jag får börja dra mej till högga. och snälla, säg att min klass är där.



T.


avslutning

nu är de sommar på riktigt. sommaren börjar när det är avslutning med träningen. denna gång var vi på sports club och dansade afrodans. skitkul! :) sedan massage och efter det en härlig kycklingsallad på laguna.




idag har jag gjort en fasansfull upptäckt. min 4 år yngre lillasyster har lika stora fötter som mig OCH håller på att växa om mig.  min andra lillasyster har varit längre än mig ett ganska bra tag nu.


ikväll blir de städning på hallen. jippi.


T.

RSS 2.0