helgen

nu sitter jag hos hannah. hon fixar med mitt hår. jag ska få en balfrilla. coolt!
snart förvinner jag till rautas igen. när jag är där blir jag träningsnarkoman, finns inget annat att göra, men vafan att träna är bra!

jahaa, mer då? ingenting


god natt

avundsjuk

isabell har åkt till Tunisien. och jag är avundsjuk. jag, katti och våra mammor skulle fara utomlands efter skolavslutningen men de gick som de gick. vi tar de till hösten istället : ) 
fast jag är inte lika avundsjuk idag för idag är det en härlig dag. vaknade med ett leende på läpparna när jag såg att solen lyste. sen fick jag våfflor till frukost av min kära mor. min mor visade även 4 tranor som stod på myren utanför mitt hus. så jag har stått med kikare och lekt fågelskådare.

när jag kom till skolan upptäckte min lärare att jag hade helt blodiga hälar så jag fick pallra mig till skolsköterskan och sätta plåster. så nu är allt frid och fröjd igen.

igår var jag ute och sprang och jag höll på att bli påflygen av en litenliten fågel. rädd blev jag och skrek gjorde jag.

T.

jag har gjort en bra sak

jag klarade mot förmodan den fruktade hjampisjoggen. när väckarklockan ringde imorse var jag nära att bryta ihop för jag visste vad som väntade mig. fast egentligen var den inte så hemsk. de var bara att knalla på och till sist var man framme i sista stämpelstationen. och sen var de slut. när man såg saftståden var det verkligen hallelujamoment. ett litet ljus i den mörka tunneln:b
sen kycklingsallad och glass. GOOTT! och en till glass nu för ett tag sen, så nu mår jag illa. menmen, glass är ju alltid glass, och de ska man äta tills man mår illa, typ. 

yeahyeah. dagens jobbigaste 1 timme och 28 minuter är då över.


nu ska jag och min mor till rautas. hejdåå!


I VÄNTANS TIDER

 snart är det sommar gott folk! det har äntligen slutat snöa och jag hoppas innerligen att vädrets makter låter oss slippa denna snö nu.

idag har jag äntligen gjort klart min stora inlämningsuppgift! stolt de är vad jag är. och jag fick G i matte nationella, ännu stoltare.

nu snart ska jag hem till Rautas och äta potatispalt! YEEEAH! ikväll ska mina småbarn tävla så då måste jag vara där hela kvällen och hejja på dom. hejja ungar!
igår såg jag och max en jättebra film. som svanska Kopps men på engelska. kolla den. HOT FUZZ heter den.

och jag har börjat träna. på allvar denna gång. go therese!

måndag

jahaa, jag börjar skolan om en och en halv timma. då ska jag gå till högalid och hämta mina träningsskor som viktoria har tagit med från rautas, för vi ska ha utegympa och då går de inte lika bra att springa bara med sockar. funkar  för mig inomhus men om de skulle funka ute vet jag ej.  sen ska vi gå runt stan med klassen och få kolla på gamla byggnader. intressant....

eftersom jag vaknade allt för tidigt har jag fått underhålla mig själv ett tag. lite av tiden har jag spenderat på TV shop, och sen slog jag på datorn och sitter och lyssnar på amanda jensen. HON ÄR BRA! och de jävliga är att jag missar festivalen och såklart ska hon komma just iår! blääääää

träningen igår gick braaa. de var bara två stycken där från mitt lag, och en av dom var jag. vi körde styrke och efter det var jag så jävla slut att jag skakade. men efter en tids nötande på en mjuk matta orkade jag hoppa liiite studsmatta. sen gav jag upp och ringde far och sa att han skulle komma och hämta mig.            

och idag blir jag bybo igen. jag har packat min väska och byter familj idag.


T.

helvetesjävlaskit

inget går som jag planerar. absolut ingenting. vad gör jag för fel? jag skulle ju börja träna här för ett tag sen inför beach 08, gjode 100 situps på kvällen och var så jävla stolt över mig själv. tänkte för mig själv att detta ska jag göra varenda kväll innan jag sover. men såklart glömmer jag bort de. jag slutar äta godis varenda dag men de går ju också som de går. mitt minne sviker allt för ofta:b
sen har jag massa läxa jag borde göra. fast lite duktig har jag varit ihelg. är snart klar med min superduperstora inlämningsuppgift som ska vara inne på tisdag.

naae, nu ska jag ta tag i mitt liv. jag ska börja med att fara ut och cykla, ladda upp batteriet och sen göra klart läxan. ikväll är de träning och jag ska ge gärnet! sådeså


ha de fint och lev livet!

T.

godnatt

de är sent och jag borde ha sovit för länge sen. men de gör jag inte, tyvärr. och jag har inte ens borstat tänderna ännu..fan också.

idag har jag varit på cykeltur genom staden med isabell och ida, varit på coop och handlat gurka, morötter och dipp med hannah. vi körde på nyttigheter ikväll med tanke på beach 08 som bara kommer närmare och närmare. sen har jag åkt bil med katti, jimmy och hannah. de var kul. och så har jag hittat världens bästa låt. eller kanske inte världens bästa, men nästan.
och jag kan ju tillägga att jag har haft väldigt stora problem att lista ut hur man ska logga in så att jag kan skriva och trixa med bloggen. men jag lyckades komma på hur man gjorde. de var då absolut dagens mysterium, utan tvekan



jag saknar dig. kom hem!



jaja, sov gott . för de ska iaf jag göra.

T.

jepp



sådärja. jag har gjort de, jag har skaffat mig en alldeles egen blogg!

även om jag inte fattar något om hur man gör ska jag försöka lära mig och kanske lyckas lägga in några bloggar efter denna. framtiden får visa om jag lyckas. håll tummarna!


ha de fint och lev livet.

T.



RSS 2.0