gud ge mig styrka!

jag är rädd! förbannat jävla rädd. jag har sett massa spökvideor på youtube och har insett att spöken finns! så nu är nästan alla lampor tända. iaf dom lamporna i de rummen jag håller till i.

isabell har varit här hos mej idag och jag har lärt henne äta ägg. helt otroligt att den kvinnan aldrig i hela sitt liv har ätit ett kokt ägg. men nu är hon med i min "älskar-kokta-ägg-med-kaviar-klubb". fast tyvärr så tog kaviaren slut så vi var tvugna att cykla upp till OK innan de stängde och köpa ny kaviar.
när vi skulle cykla så upptäckte jag att min cykel hade punka! min älskade cykel som alltid är mig trogen. men jag cyklade på den till OK iaf och skulle pumpa däcket men de gick inte så jag fick lämna den på stan:(

julia hann jag också träffa en liten stund. kanske sista gången vi syns ! hon far till USA ett år och lämnar mig och klassen ensamma. kommer bli så jävla tomt utan henne! ! jag kommer sakna henne så himla mycke! vi har haft så jättekul med varann genom åren som gått tillsammmans!

     






har väl inte så mkt mer att rapportera. jobbar som en idiot bara.



Kommentarer
Postat av: jullan

lilla sötnos. vad gulligt inlägg! jag blev glad, och du har rätt, vi har hunnit med en hel del under åren i skolan tillsammans. Men var inte orolig, I´ll be back :D Med mer fart är någonsin!! Ta hand om dig stumpan.

Kärlek/ jullibull

2008-08-07 @ 03:13:18
Postat av: Klara

Vart i USA ska hon? :)

2008-08-07 @ 21:21:42
URL: http://jagochklara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0